Menu

Zaanse UITmarkt/Artiesten/Bodypaint contest

Bodypaint contest

Heb jij weleens een bodypaint artist aan het werk gezien? Tijdens de Zaanse UITmarkt gaan drie bodypainters de strijd met elkaar aan! De gehele middag kun je live meekijken in de stand. Jurering en prijsuitreiking 17.45 uur.

Over Maricarmen

Ik ben van beroep Beeldend kunstenares.
IK schilder met gemengde techniek en maak ook muurschilderingen.
Sids 3 jaar begonen met bodypaint en UVpaint (workshops gehad om te leren)

Vorige jaar 1ste prijs als amateur bodypainter. Dit jaar de 2de plaats Profesional bodypainter in Dongen International competition. Special Award 2019 van Nick Wolfe ontvangen voor mijn prestatie als buitenlander in de nederlandse bodypaint comunity.

Over Maria Boersma

Ik heb tot mijn 15e op het water gewoond. Dat was heerlijk, maar niet altijd even makkelijk. Je werd op school niet geheel geaccepteerd want je was ‘anders’ als je op een boot woonde. Door de hardheid van de kinderen heb ik mezelf ontwikkeld als een echte Aquagirl. Kracht en power heb ik geprobeerd te verwerken in deze paint. Hoe dan ook, ik ben trots op mijn achtergrond en mijn voorouders.

Over Mariƫlle Heuft

Mijn naam is Mariƫlle Heuft van Schminkkoppies. Ik ben te vinden onder www.schminkkoppies.nl. Tevens heb ik een eigen Youtube kanaal en kunnen mensen mij volgen op Facebook en Instagram.