Menu

Zaanse UITmarkt/Artiesten/Geluid van de Zaanstreek: Ton Faber, Kaylee Groot, Gita Hoogers & Skye Janssen

Geluid van de Zaanstreek: Ton Faber, Kaylee Groot, Gita Hoogers & Skye Janssen

De Zaanstreek is rijk aan talent! Afgelopen zomer was er naast de talentenjacht Zaanse Juweeltjes ook ‘Het geluid Van De Zaanstreek’ Om 13.15 uur laten de drie finalisten – Ton Faber, Kaylee Groot en Gita Hoogers – van zich horen op het grote podium.

Over Ton Faber

‘Ik speel al een tijdje in een STUG maar de ambitie om ook solo te gaan speelt ook al een tijdje, Het leuke van solo is dat het veel breekbaarder is dan in een band en je verschuilen achter de band dat gaat dan niet meer en daar ligt ook meteen de uitdaging om dit zo goed mogelijk te doen.’

Over Kaylee Groot (13 jaar)

Kaylee zingt de hele dag, tijdens huiswerk, in haar kamer, zelfs tijdens het avondeten! Al vanaf haar achtste jaar heeft ze zangles en ze vindt het heerlijk om op te treden.

Kaylee heeft meegedaan aan The Voice Kids in 2016. In the battles moest ze het opnemen tegen de winnares! Ook heeft Kaylee in 2015 en 2016 meegedaan aan talentenshow Zaanstormend Talent. Afgelopen zomer zat ze nog in de race voor de talentenjacht Het Geluid van de Zaanstreek.

Kaylee heeft een eigen geluid, haar stem is krachtig en ze zingt diverse liedjes van love songs tot uptempo nummers in het Engels en Nederlands.

Over Skye Janssen Groot

Skye Janssen geboren op 21 oktober 2003 in Zaanstad, wist al jong dat zij met muziek zichzelf kon vermaken en entertainen. Na op 8 jarige leeftijd een aantal groepslessen te hebben gevolgd op de Vocal Academy, dacht zij dat zij de droom om ooit zelf zangeres te worden moest laten varen. De jaren die volgde heeft zij gebruikt om door te zetten en zich een eigen geluid en gitaarspel aan te leren, die nu zijn vruchten gaat afwerpen. Door in de zomer van 2018 de finale van Zaanse Juweeltjes te halen met gitaar, ging het licht op groen. Zij pakte haar zanglessen op de Vocal Academy weer op en kwam tot de halve finale van de landelijke talentenjacht Wintertalent 2019, ook stond zij bij Jantjes Verjaardag in Amsterdam op het podium met niet de minste muzikanten als tegenstander. In het voorjaar van 2019 was er een uitnodiging van Vocal Stars uit Amerika, waar zij helaas vanwege haar jonge leeftijd geen gehoor aan heeft kunnen geven. Op 3 november 2019 staat zij in de finale van ‘Het Geluid Van De Zaanstreek.