Menu

Zaanse UITmarkt/Artiesten/Identity Crisis & S-Cape

Identity Crisis & S-Cape

De Flux Popschool is de plek voor jou om te zingen, rocken, DJ-en, grooven, in een band spelen en masterclasses te volgen met je helden. De Flux Popschool is de cursusplek van Podium de Flux.
Robert Swijgman is bandcoach bij de Popschool. In 2012 studeerde hij af aan het conservatorium met als hoofdvak de elektrische gitaar. Naast zijn werkzaamheden als bandcoach staat hij regelmatig zelf op het podium en is hij actief als producer en songwriter. Al deze passies brengt hij met ontzettend veel plezier over tijdens de bandcoaching workshops.

Over Identity Crisis

Identity Crisis is in de huidige bezetting pas een jaar aan het repeteren bij de Popschool, maar hebben in deze korte tijd al een te gek repertoire opgebouwd! Door de brede muzikale voorkeur komt er in het repertoire van alles langs; bekende covers van o.a. Amy Winehouse en The Beatles, maar ook minder bekend werk van artiesten als Chris Stapleton en Philip Sayce.

Over S-Cape

S-Cape is een gezellige Popschool band met leden uit de Zaanstreek/Amsterdam waarbij plezier maken tijdens de repetities en uitvoeringen voorop staat. Ze spelen vrolijke up-tempo muziek van verschillende artiesten, van de jaren 70 tot de huidige hits met af en toe een rustige song tussendoor.

Line Up:
Petra Flens (zang), Helma Beier (zang), Ineke de Jong (zang), Miranda
Groot (zang/piano) Martin Gaag (gitaar), Sjoerd Klarenbeek (gitaar),
Marek Kupperman (drums), en Theo Wijdeven (bas/docent).