Menu

Zaanse UITmarkt/Artiesten/Het Zaans showorkest

Het Zaans showorkest

Het Zaans showorkest met o.a. Jeannine La Rose, Sam Eggenhuizen en Kirsten Majoor

 

Het Zaans Showorkest

Al 40 jaar produceert Het Zaans Showorkest met ruim 50 enthousiaste muzikanten spetterende en swingende shows in het Zaantheater met medewerking van bekende artiesten. Een mix van het showorkest, zang- en danstalent en visueel spektakel maakt deze show onvergetelijk. Ook het jaarlijks terugkerende concert “Voices in Harmony” biedt zangtalenten een podium om live op te treden met het orkest. Het voormalige “Verkade Showorkest” is ondertussen al 10 jaar een sterke, zelfstandige vereniging. Onder leiding van de zeer ervaren en gedreven dirigent Henk Ummels weet het orkest keer op keer haar publiek te verrassen tijdens de veelzijdige optredens het hele jaar door. Zij biedt een gevarieerd programma, van Adele tot de Dire Straits en van Jacques Brel tot DJ Avicii. In samenwerking met een groot aantal partners, vrienden en ondernemingen wil Het Zaans Showorkest mensen binden en verbinden door muziek.

Jeannine La Rose
Jeannine La Rose werd in 1979 geboren in Paramaribo. Jeannine kan zich geen leven voorstellen zonder muziek. Volgens haar moeder kon ze eerder zingen dan praten. Van haar passie maakte ze haar beroep. Ze is inmiddels professioneel Zangeres, Vocal & Presentation coach,  en won ze op 24 januari 2019  de Musical award voor de beste bijrol in de musical ‘The Color Purple’

Daarvoor was ze te zien in oa: Hair (Jaques Senf), The Soul of Motown, Mary Poppins (Joop v/d Ende) Daddy Cool (Albert Verlinde)

Jeannine wilt zich niet beperken tot een genre. Enige vereiste is dat haar muziek eerlijk en puur is. “Alleen dan kan je het publiek raken met je stem”, aldus Jeannine.