Zaanse UITmarkt/‘Cultinair’ Openluchtrestaurant
18.00 - 19.30 uur

‘Cultinair’ Openluchtrestaurant

UIT eten – ‘Cultinair’ Openluchtrestaurant

Op een UITmarkt moet je natuurlijk ook lekker kunnen eten. De afgelopen twee jaar hadden we meerdere stands waar de hele dag kleine, lekkere hapjes genuttigd konden worden. Die zijn er uiteraard nu ook, maar we gaan nog iets veel leukers doen dit jaar.

Tussen 18.00 en 19.30 uur creëren we een groot openluchtrestaurant tussen de twee podia. Maar liefst 125 Zaankanters kunnen gezamenlijk genieten van een zeer kwalitatief driegangenmenu. Het ‘restaurant’ wordt geheel in mediterraanse stijl ingericht en met live muziek opgeluisterd.

Klassiek geschoolde muzikanten zullen tussen de tafels spelen. Daarnaast komen Jeff Heijne – een zeer begaafd flamencogitarist – en flamencodanseres Conchita hun kunsten vertonen. Het wordt dus heerlijk genieten op de lange, gedekte tafels.

Masterchef Astrid van der Meer

En het wordt zonder meer heerlijk eten. We hebben de Zaanse Astrid van der Meer – bekend van het TV-programma Masterchef Holland – bereid gevonden om een driegangendiner samen te stellen speciaal voor de UITmarkt.

Als je dus naast muziek ook van kwalitatief en lekker eten houdt, kun je vanaf 1 augustus plaats(en) aan tafel reserveren. Deelname kost slechts € 45,- p.p. Dat is inclusief een wijnarrangement van Terravin. Uiteraard kun je ook voor alcoholvrij kiezen.

Wees er snel bij, want er is zogezegd maar plek voor 125 Zaankanters. Wie het eerst komt, het eerst maalt…

NB: Bij regen is het ‘restaurant’ overdekt!
Bestel hier je kaarten!