Menu

Zaanse UITmarkt/‘Cultinair’ Openluchtrestaurant
18.00 - 19.30 uur

‘Cultinair’ Openluchtrestaurant

UIT eten – ‘Cultinair’ Openluchtrestaurant

Op een UITmarkt moet je natuurlijk ook lekker kunnen eten. De afgelopen twee jaar hadden we meerdere stands waar de hele dag kleine, lekkere hapjes genuttigd konden worden. Die zijn er uiteraard nu ook, maar we gaan nog iets veel leukers doen dit jaar.

Tussen 18.00 en 19.30 uur creëren we een groot openluchtrestaurant tussen de twee podia. Het ‘restaurant’ wordt geheel in mediterraanse stijl ingericht en opgeluisterd met live muziek van Jeff Heijne – een zeer begaafd flamencogitarist – en flamencodanseres Conchita. Bij regen is het restaurant overdekt!

Masterchef Astrid van der Meer

En het wordt zonder meer heerlijk eten. We hebben de Zaanse Astrid van der Meer – bekend van het TV-programma Masterchef Holland – bereid gevonden om een driegangendiner samen te stellen speciaal voor de UITmarkt.

Als je dus naast muziek ook van kwalitatief en lekker eten houdt, kun je vanaf 1 augustus plaats(en) aan tafel reserveren. Deelname kost slechts € 45,- p.p. Dat is inclusief een wijnarrangement van Terravin. Uiteraard kun je ook voor alcoholvrij kiezen.

Wees er snel bij, want er is zogezegd maar plek voor 125 Zaankanters. Wie het eerst komt, het eerst maalt…

NB: Bij regen is het ‘restaurant’ overdekt!
Bestel hier je kaarten!